100 Cats 5 0 4.8

Iubitorii de pisici se vor bucură să joace un video slot tematic dedicat acestor feline. Descoperă unul dintre jocurile de păcănele online super atractive, cu o mulțime de opțiuni pentru mărirea câștigurilor și multe alte avantaje despre care îți vom povesti în cele ce urmează. Joacă 100 Cats și delectează-te cu un joc ideal pentru orice jucător de cazinou!

Despre slotul 100 Cats

EGT este cunoscut pentru jocurile de păcănele cu fructe, pentru jackpot-urile multiple integrate în sloturile sale (Jackpots Cards), runda Gamble și volatilitatea mică a sloturilor sale. Lansat în 2014, video slotul cu 100 de linii de plată și 5 role, 100 Cats le oferă pe toate, plus 10 Rotiri Gratuite și multă distracție. Simbolurile jocului nu lasă nici o urmă de îndoială asupra tematicii acestui slot – este dedicat animalelor de companie.

Volatilitatea mică a jocului face posibilă obținerea de câștiguri în mod frecvent (numai că sunt mici), iar RTP-ul de 96,03% se încadrează în categoria ratelor de întoarcere a câștigurilor la jucător bune. În plus, în acest joc apar și simboluri Wild Stacked, ceea ce crește posibilitatea obținerii unor câștiguri mai avantajoase pentru jucători. Iar cele 100 de modalități de formare a combinațiilor câștigătoare completează lista beneficiilor oferite de 100 Cats!

Cum să joci jocul la aparate 100 Cats?

Dacă vrei să descoperi secretele jocurilor de păcănele, poți încerca să joci păcănele gratis, însă acest joc poate fi jucat și pe bani reali. Trebuie să-ți configurezi miza pe care vei juca (se poate câștiga pariul de 1000x) și îți poți alege între mizele prestabilite, între 100 și 500 de monede.

Valoarea pariului va influența suma câștigului final pe liniile active de plată. În plus, poți opta pentru 1, 30, 50 sau 100 de linii active în cazul în care vrei să ai parte de extra adrenalină! Ai la dispoziție atât modul de joc manual (care se activează prin apăsarea unuia dintre butoanele cu valoarea pariului), cât și mod automat de joc (butonul Autoplay).

100 Cats interfata

Plățile, simbolurile și combinațiile câștigătoare

Combinațiile se formează în stilul clasic al jocurilor de păcănele 777, de la stânga la dreapta, numai că variantele de combinații sunt mult mai diversificate (100 de modalități de câștig). 100 Cats este o paradă a diferitelor rase de pisici, ceea ce îți aduce câștiguri raportate la fiecare rasă. În plus, simbolurile tradiționale (cărțile de joc) contribuie și ele la câștiguri, numai că au cea mai mică valoare dintre toate semnele.

Astfel, se acordă câștiguri pentru un minim de 3 simboluri de același fel, dar cele mai valoaroase combinații sunt cele formate din 5 simboluri identice. La plasarea mizei maxime, cărțile de joc oferă pentru 5x J, Q, K și A între 500 și 650 de monede, în timp ce rasele de pisici oferă câștiguri de 1000, 1750, 2000 și 3000 de monede. Simbolul Scatter (logo Cats Family) oferă 1000 de monede pentru 3x simboluri, iar simbolul Wild (Stăpâna Pisicilor) oferă 5000 de monede. În plus, în timpul rundelor gratuite, simbolul Wild se transformă în Wild Stacked.

100 Cats simboluri

Caracteristicile bonusului

Rundele gratuite sunt în număr de 10 (fără multiplicatori) și se declanșează la 3x simboluri Scatter. Unul dintre avantajele majore ale slotului 100 Cats este că aceste 10 runde gratuite permit obținerea a încă 10 rotiri gratis, acestea adăugându-se celor deja câștigate. În timpul acestor runde, simbolurile Wild se transformă în Wild Stacked, ceea ce crește șansele de mărire a câștigului obținut în timpul acestor rotiri.

Este prezentă și runda Gamble (caracteristică sloturilor EGT), jucătorul având la dispoziție posibilitatea dublării câștigului în cazul în care ghicește dacă o carte de joc are culoarea roșie sau neagră. Ca de obicei, cele 4 Jackpot Cards sunt prezente și ele, astfel încât jucătorul are posibilitatea de a concura pentru câștigarea unuia dintre aceste jackpot-uri progresive.

Tematica, designul și sunetele din acest joc ca la aparate EGT

Fiind un slot ce are ca tematică animalele de companie, 100 Cats are o grafică modernă, animații acceptabile, iar sunetele sunt specifice jocurilor ca la aparate. Ne-am fi așteptat la o personalizare a acestor sunete cu miorlăituri specifice, dar furnizorul nu a luat în calcul acest aspect care ar fi constituit un alt plus pentru joc.

FAQ – Întrebări frecvente

 • 100 Cats are variantă pe mobil?

  Da, slotul este disponibil și pe mobil, EGT realizând o versiune pentru cazinourilor mobile.

 • Cât de des se câștigă la acest slot?

  Jackpot-urile progresive au fost câștigate de 1343 de ori (treflă), 599 de ori (romb), 28 de ori (inimă roșie) și de 7 ori (inimă neagră) – la data realizării acestei recenzii.

 • Este avantajoasă volatilitatea mică a acestui slot EGT

  În mod normal, câștigurile sunt mai dese, numai că valoarea nu este atât de ridicată. Câștigurile mari se obțin în sesiuni lungi de joc, de peste 100-200 de rotiri.

 • Câte rotiri gratuite pot obține la 100 Cats?

  În faza inițială vor fi obținute 10 runde gratuite, iar în timpul acestor rotiri mai pot fi câștigate încă 10 rotiri gratis, care se adaugă celor obținute anterior.

BACK TO TOP