100 Ladies 5 0 4.6

100 Ladies – distrează-te în lumea gazelor și câștigă 250,000 monede!

IGT îți oferă posibilitatea de a te aventura în lumea gâzelor și în timp ce explorezi universul colorat ale acestora să câștigi un premiu de 250,000 de monede. Culorile vibrante și atmosfera din joc îi permit jucătorului să se relaxeze, în timp ce urmărește rolele pe care se declanșează diverse insecte ce îi pot oferi șanse variate de a obține profit!

Despre slotul 100 Ladies

Lansat în 2014, acest slot IGT se caracterizează prin 100 modalități de câștig (linii de plată), 5 role și multă voie bună. Premiul cel mare are o valoare de 250,000 de monede, însă volatilitatea mare nu este un avantaj pentru jucătorii cu buget limitat. Acest joc se distinge de restul păcănelelor online prin cele 10 runde gratuite care sunt disponibile în joc. Mai ales că oferă multiplicatori 2x în timpul acestor rotiri.

Simplu de jucat, asemenea categoriei de păcănele 777, acest video slot este atractiv și datorită simbolurilor viu colorate. Combinațiile se formează în 100 de modalități, astfel că sunt posibile structuri diverse, spre folosul jucătorului. Grație elementelor prezentate, 100 Ladies este un slot popular în cazinourile partenere IGT.

Cum se joacă 100 Ladies?

Trebuie să îți stabilești numărul de monede pe linie, iar valoarea totală (pentru cele 100 de linii) va fi afișată în bara specifică pe ecran. Poți să plasezi suma maximă folosind butonul “Max Bet”. Jocul se pune în mișcare prin apăsarea butonului “Spin”. Combinațiile se formează de la stânga către dreapta, în peste 100 de moduri câștigătoare. Pentru a te familiariza cu modul de joc, poți juca multe păcănele gratis, printre care și 100 Ladies. Există versiuni demo disponibile în cazinourile partenere IGT.

100-Ladies-interfata

Simboluri, plăți și combinații câștigătoare

Combinația de simboluri clasice (cărțile de joc, de la 9 la A) și cele specifice (buburuze, floarea soarelui și un trifoi cu patru foi) este atractivă din punct de vedere vizual. Combinațiile minime se formează cu 3 simboluri de același fel, cele mai bine recompensate fiind cele cu 5 simboluri. Astfel, atunci când reușești să obții 5x simboluri identice, primești:

• 5x 100 Ladies (Wild) oferă 1000 de monede;
• 5x d-na Buburuză și d-nul Buburuză premiază cu 600 de monede;
• 5x Floarea Soarelui îți acordă 375 de monede;
• 5x Trifoiul cu 4 Foi te recompensează cu 350 de monede;
• 5x A și K te remunerează cu 200 de monede;
• 5x Q și J îți oferă 125 de monede;
• 5x 10 și 9 te recompensează cu 100 de monede.

Simbolul Bonus oferă 2 monede pentru 3 simboluri de același fel, pe lângă cele 10 rotiri gratuite. Cele 100 de Buburuze reprezintă simbolul Wild și Wild Stacked (care permite formarea unor combinații mai avantajoase pentru jucător) – este și înlocuitor pentru celelalte semne, cu excepția simbolului Bonus.

100 Ladies - simboluri

Caracteristicile bonus 100 Ladies

Rundele gratuite (10) sunt un plus care merită evidențiat în video slotul 100 Ladies. Pe lângă faptul că se re-declanșează, acestea oferă și multiplicatori (2x). O altă caracteristică avantajoasă pentru jucător este reprezentată de simbolurile Wild Stacked – acestea permit acoperirea ecranului cu aceleași simboluri ceea ce îi oferă câștiguri importante jucătorului, așa cum se întâmplă și la alte tipuri de sloturi, precum păcănelele cu fructe.

Tematica, design-ul și sunetele din acest slot IGT

100 Ladies îi oferă jucătorului posibilitatea de a se relaxa vizual, simbolurile fiind concepute într-un stil colorat și haios. Atât grafica și animațiile, cât și sunetele sunt realizate la un nivel bun, ceea ce constituie un plus pentru acest video slot de la IGT. Tematica este inspirată din viața insectelor, fiind un joc ca la aparate pe placul jucătorilor datorită caracteristicilor grafice și a potențialelor câștiguri.

FAQ – Întrebări populare despre 100 Ladies

 • Există o rundă Bonus în 100 Ladies?

  Nu, chiar dacă există un simbol Bonus, acesta se comportă ca un simbol Scatter și oferă 10 runde gratuite cu multiplicatori 2x.

 • Cum se declanșează runda de rotiri gratuite?

  Minim 3 simboluri Bonus declanșează această rundă cu 10 rotiri gratuite (care se pot re-declanșa), cu multiplicatori și simboluri Wild Stacked.

 • Cât se poate câștiga la slotul 100 Ladies?

  Suma maximă care poate fi obținută este de 250,000 de monede.

 • Ce înseamnă 100 de linii de plată?

  Acest lucru echivalează cu 100 de modalități de câștig (modul de configurare a combinațiilor câștigătoare).

 • Oferă acest slot un jackpot progresiv?

  Nu, acest video slot nu dispune de un jackpot progresiv, ci oferă un câștig maxim de 250,000 de monede.

BACK TO TOP