3888 Ways of the Dragon 5 0 3.9

Distrează-te cu 3888 Ways of the Dragon, un video slot iSoftbet, care îți oferă posibilitatea de a descoperi simbolurile norocoase din mitologia asiatică. Oferindu-ți 3888 modalități de câștig, ai la dispoziție câteva bonusuri atractive, care sunt completate de o grafică uimitoare, sunete și animații spectaculoase. Joacă păcănele gratis pentru a dobândi un plus de experiență și apoi lansează-te în aventuri cu bani reali pentru extra adrenalină și voie bună! Acest joc este disponibil în ambele variante!

Despre 3888 Ways of the Dragon

Despre 3888 Ways of the Dragon

Printre păcănele noastre online, se numără și jocul 3888 Ways of the Dragos, cu 5 role și 3888 modalități de câștig. Dispune de 8 și 18 rotiri gratuite, caracteristică bonus specială (atât în jocul de bază, cât și în rundele gratuite) Dragon Spin, care acordă multiple simboluri Wild pe role și un mod de joc super atractiv. Fundalul sonor, animațiile și grafica constituie un alt avantaj major al acestui slot cu tematică asiatică, ce are un RTP de 95.95%.

Cum să joci acest slot iSoftbet

Selectarea sumei pe care urmează să o plasezi se realizează prin apăsarea butonului “Coin Value”. Valoarea unei rotiri este de 30x valoarea monedei selectate (minim $0.01 și maxim $30 per rotire). În câmpul “Bet” va fi afișată valoarea totală a pariului, iar jocul începe prin apăsarea butonului verde din partea de jos a ecranului (mod de joc manual). 3888 Ways of the Dragon oferă și mod de joc automat (Autoplay) cu posibilitatea selectării între 5 și 1000 de rotiri automate și setarea limitelor la câștig sau pierdere.

388 Ways of the Dragon interfata

Plăți, combinații și simboluri la jocul că la aparate 3888 Ways of the Dragon

Asemenea jocurilor de păcănele 777, video slotul 3888 Ways of the Dragon prezintă niște simboluri norocoase, de data aceasta 3 și 8 reprezentând aceste cifre ale norocului. Combinațiile se formează din partea stânga către dreapta, cu un minim 3 simboluri identice care oferă câștig și 5 simboluri de același fel care îl recompensează pe jucător cu maximul de monede.

Cărțile de joc sunt stilizate, 5x romb și treflă oferind 15 monede, inima roșie și cea neagră recompensând jucătorul cu 20 de monede. Cele două monede norocoase – 3 și 8 – îl premiază pe jucător cu 30 de monede. Lampionul oferă 40 de monede pentru 5x simboluri, Yuan Bao (monedă norocoasă) premiază cu 50 de monede, broasca țestoasă îți oferă 60 de monede, iar broasca de baltă vine cu 100 de monede în dar la 5x simboluri.

Dragonul este simbolul Wild (înlocuiește toate celelalte simboluri, mai puțin simbolul Bonus), iar simbolul cu logo-ul dragonului și cuvântul Bonus inscripționat are rolul de simbol Bonus (echivalentul simbolului Scatter din jocurile de păcănele cu fructe). Acesta oferă 8 Rotiri Gratuite la 3 simboluri de același fel și 18 Runde Gratuite la 4 simboluri identice.

3888 Ways of the Dragon simboluri

Caracteristicile bonus

Rundele gratuite (Bonus) reprezintă un avantaj major pentru jucător – acesta poate obține 8 sau 18 rotiri gratis. În timpul acestor runde își face apariția Dragonul (caracteristica Dragon Spin) care declanșează în mod aleatoriu simboluri Wild pe role (3 sau 8 simboluri). Grație acestei caracteristici, câștigurile pot ajunge foarte ușor la nivelul Ultra Win. De asemenea, această caracteristică poate să apară și în jocul de bază, dar mult mai rar.

Tematica jocului, designul și sunetele din joc

Mitologia asiatică este tematica video slotului 3888 Ways of the Dragon, iar transpunerea grafică și sonoră este remarcabilă. iSoftbet creează o atmosferă care imită perfect cultura asiatică, oferindu-i jucătorului posibilitatea de a distra la maxim.

FAQ – Top întrebări frecvente despre 3888 Ways of the Dragon

 • Câte rotiri gratuite poți câștiga la acest slot?

  În funcție de numărul de simboluri identice Bonus, jucătorul poate obține 8 runde gratis (la 3 simboluri de același fel) și 18 rotiri gratis (la 4 simboluri identice).

 • Ce fel de volatilitate are acest joc ca la aparate iSoftbet?

  Nu este cunoscută în mod oficial volatilitatea slotului 3888 Ways of the Dragon, dar jucătorii care au testat acest joc consideră că ar fi una medie.

 • Este acesta un slot cu jackpot progresiv?

  Nu, acesta este un video slot care oferă câștiguri fixe, raportate la valoarea mizei plasate de jucător.

 • Cum se calculează valoarea câștigului total într-o combinație câștigătoare?

  Pentru 3 simboluri identice, câștigul se multiplică de 20x, la 4 simboluri se oferă un multiplicator de 50x, iar la 5 simboluri de același fel se obține o multiplicare de 100x.

 • Când se declanșează caracteristică Dragon Spin?

  Această caracteristică apare atât în jocul de bază (dar mult mai rar), cât și în timpul rundelor gratuite (se declanșează mult mai des). În momentul în care se declanșează, pe role apar în mod aleatoriu 3 sau 8 simboluri Wild.

BACK TO TOP