40 Super Hot 5 0 4.9

40 Super Hot este un joc de păcănele online lansat în 2015 de EGT Interactive. Dispune de 40 linii fixe de plată, 5 role, un RTP în valoare de 95, 81% și are o volatilitate scăzută. Frecvența câștigurilor este ridicată, numai că este vorba despre un cuantum scăzut. Slotul propune 4 Jackpot Cards (patru jackpoturi progresive) și runda de dublare a câștigurilor (Gamble). Câștigul maxim este de 500x miza pariată.

Alături de acest joc de păcănele, EGT le mai propune jucătorilor și 40 Burning Hot, 40 Ultra Respin, 40 Hot and Cash, 40 King, 40 Burning Hot 6 reels, 40 Lucky King, 40 Almighty Ramses II, 40 Burning Dice și 40 Super Dice. Popularitatea jocului se datorează simplității modului de desfășurare a rundelor, mizelor accesibile (între 40 și 800 de monede) și a posibilității de câștig ( Mystery bonus 4 Jackpot Cards).

Cum joci acest slot EGT?

Jucătorii care preferă păcănele cu fructe vor găsi acceptabil acest joc. 40 Super Hot se joacă simplu, jucătorul având de selectat valoarea mizei (40, 80, 200, 400 sau 800 de monede). Sunt disponibile opțiunile de joc manual (apăsarea butonului cu miza selectată declanșează derularea respectivei rotiri) și joc automat (nu mai este disponibilă runda Gamble și toate rotirile sunt jucate cu aceeași miză, fără posibilitatea limitării numărului de runde și mize).

Nu există rotiri gratuite, nu se aplică multiplicatori, iar singura caracteristică certă este runda de dublare (Gamble). Fiind un slot simplu de jucat, este accesibil și pentru jucătorii începători. Pe site-ul furnizorului, dar și în lista de cazinouri partenere EGT în România, poți juca mai multe păcănele gratis, chiar și slotul 40 Super Hot. De asemenea, jocul pe bani reali nu se diferențiază cu nimic față de versiunea gratuită.

40 super hot interfata

Regulile slotului

Modul de formare a configurațiilor câștigătoare la 40 Super Hot este diversificat (orizontală, diagonală, linii drepte etc), până la 40 de variante. Plățile sunt realizate în formă standard (de la stânga la dreapta), fiind luate în calcul câștigurile cele mai ridicate. Câștigurile pe linie sunt multiplicate cu valoarea liniei câștigătoare, iar simbolurile Scatter cu valoarea totală a pariului. Runda Gamble dublează câștigul (2x), existând un anumit număr de încercări, în funcție de valoarea câștigului.

Simbolurile jocului, liniile de plată și câștigurile

Fiind un slot cu fructe, tematică retro, 40 Super Hot prezintă simbolurile specifice acestor păcănele. Regăsim printre simboluri: șeptarii (care sunt simboluri Wild), stelele (simboluri Scatter), strugurii, pepenii, cireșele, prunele, portocalele și lămâile. Plasarea mizei minime (40 monede) rezultă în câștiguri cu valori cuprinse 100 (5x cireșe, portocale, lămâi) și 20000 de monede (5x stele). Miza maximă (800 monede) înseamnă câștiguri de 2000 monede (5x cireșe, lămâi, portocale) și 400000 monede (5x stele).

Combinațiile care oferă câștiguri se formează din 3x, 4x și 5x simboluri. Valoarea cea mai mare este de 400000 de monede, dar câștigurile cele mai importante sunt cele oferite de Jackpot Cards. În momentul întocmirii recenziei au fost oferite 916 premii de Treflă, 413 de Caro, 21 de Inimă Roșie și 3 de Inimă Neagră. Cel mai mic jackpot acordat a avut o valoare de 1,491,827 monede, iar cel mai mare, a fost în cuantum de 94,223,787 monede.

40 super hot simboluri

Caracteristicile bonus

Din păcate, cu excepția rundei Gamble și a jackpoturilor Mystery (Jackpot Cards), în 40 Super Hot nu sunt disponibile rotiri gratuite, runde re-declanșabile, multiplicatori sau alte caracteristici speciale. Runda Gamble se joacă în modul obișnuit (alegerea culorii – între roșu și negru – într-un număr de încercări stabilit în funcție de câștigul obținut. Pentru a fi posibilă câștigarea unuia dintre cele 4 Jackpot Cards se poate paria între 0 și 1 milion de monede.

Tematica jocului – design si sunete

40 Super Hot se încadrează în categoria păcănelelor cu fructe, retro sau clasice. Sunt păstrate liniile de design tradiționale, sunetele nu sunt atât de spectaculoase, însă la nivel de grafică și animații se observă o îmbunătățire a stilului (slotul a fost lansat în 2015). Chiar dacă nu este una dintre păcănelele care impresionează la nivel grafic și audio, acesta este un slot agreabil datorită motivelor prezentate anterior.

În general, EGT le oferă jucătorilor sloturi clasice simple, ceea ce le face ușor de jucat de orice tip de jucător. Atât cei începători, cât și cei experimentați vor găsi un motiv pentru a juca acest slot care oferă câștiguri standard de până la 400000 de monede, dar și patru Mystery Jackpot Cards. Este distractiv, rapid și oferă posibilitatea jocului gratis sau pe bani reali, așa că joacă 40 Super Hot!

 • 40 Super Hot oferă caracteristici speciale?

  Cu excepția rundei Gamble și a posibilității câștigării nu există alte caracteristici speciale în 40 Super Hot.

 • Care este RTP-ul acestui joc de păcănele?

  Valoarea ratei de întoarcere a câștigurilor la jucători este de 95, 81%, în timp ce volatilitatea este mică (câștiguri frecvente, dar mici).

 • Pot obține rotiri gratuite la 40 Super Hot?

  Jocul în sine nu oferă runde gratis, dar cazinourile din lista noastră oferă bonusuri sub formă de runde gratis care pot fi folosite la acest slot.

 • Care este cel mai ridicat câștig la acest joc de păcănele EGT?

  Pot fi obținute 20000 de monede pentru miza de 40 de monede și 400000 de monede pentru cea de 800 de monede.

 • Ce sunt bonusurile Mystery Jackpot Cards?

  Sunt 4 bonusuri jackpot cu valori diferite și care pot fi câștigate oricând în timpul jocului, dacă mizele plasate se încadrează între valorile de 0-1 milion de monede.

BACK TO TOP