5 Dazzling Hot 5 0 3.6

Descoperă 5 Dazzling Hot, un joc de păcănele 777 conceput după regulile tradiționale ale sloturilor cu fructe, dar transpus într-o manieră modernă de către EGT. Testează-ți abilitățile, îndemânarea și șansele cu un joc de cazinou ce îți oferă Jackpot Cards, runde de dublare a câștigului și un câștig inițial (în jocul de bază) de 100,000 monede!

Despre 5 Dazzling Hot

EGT se poziționează printre pricipalele branduri producătoare de păcănele cu fructe, lansând în mod constant titluri din această categorie. 5 Dazzling Hot a fost lansat pe piață în 2014, fiind un joc cu 5 linii fixe de plată, 5 role, un câștig de bază de 100000 de monede (pentru 77777) și 4 Jackpot Cards. RTP-ul este de 95, 74% (îl putem considera decent), iar volatilitatea este mică (se câștigă des, dar sumele sunt mici, ceea ce nu avantajează jucătorii high roller).

Este un joc la care s-au câștigat constant jackpoturile mici (treflă – 1318 câștigători și romb – 593 câștigători). În ceea ce privește câștigurile mari la acest slot EGT, jackpoturile de inimă roșie au fost câștigate de 28 ori, iar cele de inimă neagră de 7 ori (la data prezentei evaluări). Jocul oferă clasica rundă Gamble (dublare a câștigului), combinații câștigătoare frecvente, având și o continuare – 20 Dazzling Hot. Popularitatea sa se mai bazează și pe faptul că EGT este un brand prezent în multe dintre cazinourile românești cu licență.

Cum se joacă acest slot EGT

La fel ca majoritatea păcănelelor online, și acest joc începe prin selectarea mizei (există valori predeterminate, între 5 și 100 monede). Apăsarea unei căsuțe cu miza selectată echivalează cu începerea jocului – există și butonul Autoplay, care permite efectuarea unor runde multiple de joc, fără a se specifica numărul acestora sau limitele privind câștigurile/pierderile.

Fiecare combinație câștigătoare este prezentată într-un ecran mai mic, împreună cu valoarea câștigate și permite jucarea rundei Gamble. Este permis un anumit număr de încercări (în funcție de câștigul obținut) – se pariază pe roșu/negru, iar indicarea în mod corect a culorii pentru toate rundele îți oferă posibilitatea dublării sumei și a încasării acesteia.

5 Dazzling Hot interfata

Regulile slotului 5 Dazzling Hot

Sunt valabile regulile cunoscute pentru sloturile cu fructe – combinațiile se formează de la stânga, mai puțin simbolurile Scatter care plătesc de pe orice poziție. Miza plasată are efecte asupra câștigurilor – cu cât este mai mare, cu atât mai ridicată este valoarea combinației formate. Combinațiile se formează pe orizontală și diagonală – nu se impune o valoare a câștigurilor pentru a participa la câștigarea jackpotului progresiv (0-1,000,000).

Simboluri, combinații și plăți la câștig în slotul 5 Dazzling Hot

Simboluri, combinații și plăți la câștig în slotul 5 Dazzling Hot

În cazinourile românești licențiate, găsești multe păcănele gratis, iar 5 Dazzling Hot este disponibil în majoritatea dintre acestea.  Oferă simboluri cu valori mici (cireșele, prunele, portocalele și lămâile), medii (pepenii, strugurii și stele – Scatter) și mari (șeptarii). În funcție de miza jucată (la cel mai mare pariu), plățile care pot fi obținute sunt:
• 5x Septari echivalează cu un câștig de 100,000 de monede
• 5x Pepeni și Struguri înseamnă un câștig de 10000 de monede;
• 5x Stele (Scatter) oferă un profit de 5000 de monede;
• 5x Prune, Lămâi, Cireșe și Portocale aduc un profit de 4000 de monede.
Valoarea câștigurilor aferente fiecărui Jackpot Card este afișată în partea superioară a ecranului.

5-Dazzling-Hot-simboluri

Caracteristicile bonus

Cu excepția rundei de dublare a câștigurilor – Gamble – nu există nicio altă caracteristică bonus. Nu sunt multiplicatori, rotiri gratuite și nici runde speciale (bonus) sau alte tipuri de bonusuri – este prezent doar simbolul Scatter. În schimb, jucătorul poate câștiga unul dintre cele 4 Jackpot Cards (fără să fie impusă o limită a pariului pentru a intra în cursa de câștigare a jackpot-urilor) ceea ce reprezintă o motivație suficientă pentru a juca acest slot de la EGT.

Tematica jocului, design și sunete

Animațiile sunt decente, iar grafica este acceptabilă, fiind realizată în stilul sloturilor clasice cu fructe. Sunetele încearcă să imite rotirea rolelor, dar nu se ridică la nivelul altor păcănele din aceeași categorie.

FAQ – Întrebări frecvente despre 5 Dazzling Hot

 • Sunt oferite rotiri gratuite pentru acest joc de păcănele?

  Nu, video slotul 5 Dazzling Hot nu oferă astfel de avantaje, însă poți opta pentru cazinourile care includ în oferta lor de bonusuri și runde gratis pentru păcănelele EGT.

 • La câte simboluri identice se declanșează o combinație câștigătoare?

  Pentru 3 simboluri de același fel jucătorul primește un câștig, însă există și o excepție – se obține un câștig și la numai 2x cireșe.

 • Pe câte linii de plată pot paria la acest slot?

  Sunt 5 linii fixe de plată, iar miza se va împărți în mod automat pe toate liniile.

 • Este 5 Dazzling Hot un joc de păcănele progresiv?

  Da, sunt oferite 4 Jackpot Cards, fiecare cu o valoare diferită, ce este afișată în timp real în partea de sus a ecranului de joc.

 • Este acesta un joc de păcănele care oferă câștiguri în mod frecvent?

  Datorită volatilității mici, sunt posibile câștiguri cu o valoare scăzută la un nivel mai crescut decât în cazul jocurilor cu o volatilitate mare, de exemplu.

BACK TO TOP