Amazon's Battle 5 0 4.3

Amazon’s Battle – Distracție și aventură cu multiple șanse de câștig!

Dacă te numeri printre fanii jocurilor de păcănele cu fructe ale brandului EGT, cu siguranță că vei aprecia Amazon’s Battle. Este un video slot cu tematică bazată pe mitologie și care reușește să atragă jucătorul în universul amazoanelor. Grafica și animațiile peste medie, simbolurile Wild și Scatter Stacked, rotirile gratuite și jackpot-urile progresive sunt doar câteva dintre avantajele de care te bucuri când joci acest slot online.

Despre Amazon’s Battle

Printre multe alte păcănele online, regăsim și slotul Amazon’s Battle, lansat de EGT în 2015. Acesta face parte din jocurile de păcănele din seria “Amazon”, alături de 50 Amazon’s Battle și Amazon’s Story. Având 5 role și 30 de linii de plată, un RTP de 96.17% și o volatilitate mică, acest joc ca la aparate dispune de jackpoturi progresive atractive, până la 30 rotiri gratuite, rundă Gamble și simboluri Wild Stacked. Premiul cel mare în jocul de bază este de 20.000 de monede, iar cei care vor o extra provocare au la dispoziție Jackpot Cards, cu super premii în bani reali.

Cum să joci acest joc ca la aparate EGT?

Site-urile de cazinou colaboratoare EGT recomandă să încerci păcănelele gratis, atunci când vrei să-ți crești șansele de câștig. Poți exersa și fără bani reali slotul Amazon’s Battle pe aceste site-uri. Trebuie doar să-ți alegi una dintre mizele prestabilite, între 30 și 600 de monede, apoi să apeși butonul adecvat mizei și să începi jocul pe modul manual. Pentru a juca mai multe runde consecutiv (cu aceeași miză), ai la dispoziție butonul Autoplay (nu poți juca runda Gamble în timpul jocului automat). Poți alege și numărul de linii pe care poți paria – 1, 5, 10, 20 sau 30.

Amazon's Battle interfata

Combinații, simboluri și plăți

Combinațiile încep să se formeze de la 2 simboluri identice (în cazul semnelor cu valoare mare) și 3 semne de același fel pentru celelalte. Acestea se formează de la stânga la dreapta. Cea mai mare plată (la miza maximă) este de 20.000 de monede. Simbolurile din Amazon’s Battle sunt cărțile de joc, un tigru, patru amazoane focoase și semnele Wild (calul de lupta) și Scatter (scutul și sabia de amazoană) -care devin Stacked.

Există trei categorii de simboluri – cu valoare mică (J și Q – 300 monede la 5x, K și A – 400 monede la 5x), cu valoare medie (tigrul – 500 monede, amazoana șatenă – 600 monede și amazoana roșcată – 800 monede) și cu valoare mare (amazoana brunetă – 900 monede, amazoana blondă – 1000 monede, simbolul Scatter – 1200 monede și simbolul Wild – 20000 monede).

Amazon's Battle simboluri

Caracteristicile bonus

Ca în alte sloturi ale brandului bulgar avem prezentă runda Gamble și Jackpot Cards. Prima variantă îi oferă jucătorului posibilitatea de dublare a câștigului, iar jackpoturile progresive îi permit să intre în cursa pentru câștiguri impresionante. Un alt avantaj sunt simbolurile Wild și Scatter Stacked, care îi cresc șansele de câștig jucătorului atunci când sunt declanșate pe ecran. Rotirile Gratuite se raportează la numărul de simboluri Scatter obținute – 7x simboluri oferă 7 runde gratis, 8x simboluri vin cu 15 rotiri gratuite, iar 9x simboluri recompensează cu 30 rotiri gratuite.

Tematica, sunetele și designul slotului Amazon’s Battle

Jocul nu este diferit de celelalte jocuri de păcănele 777 cu care EGT s-a consacrat la nivel mondial. Grafica și animațiile acestui slot cu tematică mitologică (despre amazoane) sunt peste medie. Din păcate, sunetele rămân la fel de puțin atractive ca în multe alte sloturi ale acestui brand. În general, jocul este plăcut de jucat, atractiv vizual și oferă câteva caracteristici care îi cresc cota de popularitate printre jucătorii de cazinou.

FAQ – Întrebările cele mai frecvente despre Amazon’s Battle

 • Se câștigă des la acest slot EGT?

  La dată prezentei recenzii s-au câștigat jackpot-urile Cards de 917 ori (treflă), 407 ori (romb), 16 ori (inimă roșie) și 8 ori (inimă neagră).

 • Câte rotiri gratuite poți obține la Amazon’s Battle?

  La acest slot EGT poți câștiga 7, 15 sau 30 de runde gratis dacă declanșezi pe role 7, 8 sau 9 simboluri Scatter.

 • Declanșarea rundei Gamble este condiționată în vreun fel?

  Da, în funcție de miza pe care o joci, această rundă se activează la obținerea unui anumit câștig. În plus, această opțiune nu este disponibilă atunci când joci în mod automat (Autoplay).

 • Este Amazon’s Battle un slot pentru jucătorii începători?

  Volatilitatea mică prezintă avantajul declanșării mai dese a câștigurilor, numai că valoarea acestora este scăzută. Avantajul casei este de 3, 83%, ceea ce, pe termen lung, înseamnă că nu este un joc prea avantajos pentru începători. Recomandăm varianta gratuită pentru îmbunătățirea abilităților de joc.

 • Este disponibilă și o variantă pentru cazinourile mobile?

  Da, acest joc ca la aparate poate fi jucat și pe mobil sau tabletă în cazinourile EGT care oferă o aplicație mobilă sau un site optimizat pentru acest tip de dispozitive.

BACK TO TOP