Book of Ra 5 0 4.5

Book of Ra este un slot care a făcut istorie în rândul iubitorilor de păcănele online. Lansat în anul 2005, jocul produs de Novomatic oferă jucătorilor posibilitatea de a explora misterele Egiptului Antic. Slotul are 5 role și 9 linii de plată și pune la bătăie un jackpot consistent, care poate ajunge până la 1.000.000 de monede.

Book of Ra se remarcă printr-un RTP de 94,26% și o volatilitate mare. Combinațiile câștigătoare, deși nu foarte dese, oferă jucătorilor sume consistente. În plus, designul captivant face experiența de joc extrem de distractivă! Suficiente motive pentru a încerca și tu chiar acum Book of Ra!

Cum poți intra în lumea magică Book of Ra?

Povestea din spatele acestui joc este una foarte populară. Personajul principal, neînfricatul explorator, își propune să găsească celebra carte de aur, Book of Ra, care deține secretele nemuririi. Slotul, pe cât de simplu, pe atât de captivant, oferă jucătorilor simboluri speciale care măresc șansele de câștig. Caută Book of Ra în categoria păcănele gratis și pornește alături într-o adevărată aventură mitică.

Regulile jocului Book of Ra

Înainte de a începe căutarea comorilor, este nevoie să setezi dimensiunea pariului. Folosește butoanele – și + pentru a modifica suma corespunzătoare pariurilor, conform dorințelor tale. Dimensiunea pariului variază de la 0.02 la 5.00 monede pe linie. Cu cât pariul este mai mare, cu atât câștigurile vor fi mai consistente!

Tot ce îți rămâne de făcut este să apeși butonul Start pentru a începe jocul. Ai la dispoziție posibilitatea de Joc Automat/AutoPlay, în cazul în care preferi ca rolele să se învârtă automat. Indiferent dacă preferi să joci pe bani reali sau optezi pentru păcănele gratis, Book of Ra este slotul care nu te va dezamăgi niciodată!

Book of Ra interfata

Simboluri speciale și combinații norocoase

În ton cu tema jocului, simbolurile de pe role ne conduc în atmosfera egipteană: scarabeu, totemuri, exploratori. Acestea sunt, de asemenea, simbolurile care plătesc cel mai bine, în timp ce cărțile cu simboluri clasice (As, Rege, Regina, Valet, 10) aduc plăți mai mici, dar totuși consistente.

Book of Ra oferă, de asemenea, un simbol Wild care înlocuiește orice simbol pentru a completa o combinație câștigătoare, cu excepția Scatter-ului. Exploratorul este cel mai valoros element al jocului, cinci exploratori oferă 5.000 de monede.

Book of Ra symboluri

Book of Ra – Bonusuri cu rotiri gratuite

Spre deosebire de jocurile din categoria păcănele cu fructe, Book of Ra nu oferă o varietate mare de bonusuri. Cu toate acestea, rotirile gratuite sunt cel mai de preț beneficiu, foarte apreciat de jucători. Fiecare rotire câștigată poate fi dublată cu un pic de noroc. Procesul este simplu și distractiv. Pe ecran îți vor apărea 2 cărți. Ghicește cartea norocoasă și poți ajunge la câștiguri de până la 5x premiul inițial. Un joc bonus foarte profitabil, pe care jucătorii îl pot activa de fiecare dată când câștigă un premiu, indiferent dacă joacă păcănele gratis sau jocuri pe bani reali.

Book of Ra - Tematică și design

Este cunoscut faptul că seria de păcănele online oferite de Novomatic se remarcă prin design și efecte sonore de calitate, iar Book of Ra nu face excepție. Designul colorat și foarte expresiv, redă excelent elemente ale Egiptului Antic. Efectele sonore sunt surprinzătoare: la fiecare combinație câștigătoare un cor de egipteni cântă în fundal.

Întrebări frecvente

 • Pot juca păcănele gratis?

  Da, poți juca Book of Ra sau păcănele cu fructe la cazinourile care oferă o secțiune de păcănele gratis.

 • Pot juca pe telefonul mobil?

  Poți juca păcănele online direct pe telefonul mobil în cazul în care cazinoul ales de tine oferă o aplicație pentru telefon.

 • Book of Ra oferă un jackpot progresiv?

  Nu, deși Book of Ra are multe caracteristici speciale, acesta nu oferă un jackpot progresiv.

 • Cum pot obține rotiri gratuite?

  Poți obține rotiri gratuite la înregistrarea într-un cazino online sau ca bonus în timpul unui joc, atunci când nimerești combinațiile norocoase.

 • Ce este un RTP?

  Un RTP este procentul pe care un slot îl plătește jucătorilor. Cu cât procentul este mai mare, cu atât premiile oferite de slot sunt mai consistente.

BACK TO TOP