Burning Hot 5 0 4.8

Fanii jocurilor retro au motive de bucurie: Burning Hot este slotul care le va aduce atmosfera clasică din Las Vegas direct la ei acasă. Acest joc din categoria păcănelelor cu fructe este oferit de EGT și reprezintă o combinație strălucită de simboluri norocoase și fructe colorate.

Burning Hot este un slot cu 5 role și 5 linii de plată prin intermediul căruia fructele preferate îți pot aduce câștiguri de până la 60.000 de monede. Cu un RTP de 96.45%, Burning Hot este un joc din categoria păcănelelor online, cu un jackpot progresiv care crește semnificativ valoarea câștigurilor.

Atunci când te saturi de sloturi solicitante și complicate, poți reveni oricând la păcănele cu fructe, iar Burning Hot este cel mai potrivit joc. Nu rata șansa de distracție maximă.

Burning Hot – învârți rolele cu un simplu click

Distracția nu trebuie să fie complicată! Când alegi păcănele cu fructe, alegi să te distrezi fără bătăi de cap, iar slotul Burning Hot se încadrează perfect în această categorie. Pentru a juca, e nevoie mai întâi să te familiarizezi cu meniul jocului. Ai la dispoziție 5 variante de pariere, de la 5 la 100 monede. Poți alege să joci Burning Hot gratuit, în varianta demo din secțiunea păcănele gratis, sau poți opta pentru versiunea pe bani reali. Indiferent de alegere ta, distracția e garantată cu acest joc de păcănele online.

Regulile jocului

Înainte de a începe distracția, este nevoie să setezi valoarea pariului. Poți face acest lucru utilizând butoanele de pe ecran. Ca întotdeauna, simbolurile trebuie să cadă pe role consecutive începând de la stânga la dreapta. Câștigurile pe linie sunt înmulțite cu cea mai bună valoare pe linia câștigătoare.

Preferi să te relaxezi urmărind rolele învârtindu-se? Folosește butonul Joc Automat/AutoPlay. Rolele se vor roti automat, iar tu poți să aștepți liniștit combinațiile câștigătoare.

burning hot interfata

Caracteristici speciale și simboluri la Burning Hot

La Burning Hot poți avea oricând parte de câștiguri deoarece toate fructele preferate și simbolurile norocoase pot fi acordate aleatoriu încă de la primata rotire. Jocul oferă o mulțime fructe delicioase din punct de vedere al câștigurilor: cireșe, portocale, lămâi și prune, care pot plăti premii de până la 2.000 de monede. Pepenii și strugurii sunt simbolurile cele mai râvnite, deoarece ele pot aduce câștiguri de până la 10.000 de monede. Cu toate acestea, Lucky 7 se află în topul listei de dorințe a jucătorilor, deoarece acest simbol norocos vine cu un premiu de până la 60.000 de monede.

Simbolul Wild este reprezentat de un trifoi cu 4 foi. Dacă îl găsești pe a doua, a treia și a patra rolă, acesta va înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celor două Scatter.

burning hot symboluri

Burning Hot – Bonusuri atractive

Burning Hot beneficiază de un simbol Wild, care este un trifoi cu 4 foi. Acesta poate înlocui toate simbolurile de pe aceeași rolă, cu excepția Scatter-ului. Simbolul Wild poate să apară pe rolele 2, 3 și 4, dându-ți șansa la câștiguri consistente.

Un motiv în plus de fericire este dat de faptul că Burning Hot oferă 2 simboluri Scatter. Primul este reprezentat de steluțele care pot să apară pe rolele 1, 3 și 5. Acestea îți aduc un câștig de 20x valoarea mizei. Cel de-al doilea Scatter poate să apară oriunde pe role și este reprezentat de semnul dolarului. Cinci simboluri sub formă de dolar aduc un câștig de 100x valoarea mizei.

Surpriza cea mai mare însă este reprezentată de cele 4 jackpot-uri oferite de Burning Hot. Poți să te aștepți oricând la un câștig, deoarece jocul bonus poate fi declanșat în mod aleatoriu la finalul oricărei mâini de joc. Mai mult, șansele de câștig nu depind de suma pe care o joci. Asta înseamnă cu un pariu mic îți poate aduce un premiu consistent la acest minunat joc de păcănele online.

Joacă acum, nu vei regreta!

Burning Hot – păcănele cu fructe în stil retro

Sloturile clasice sunt cunoscute pentru simplitatea lor, prin urmare, nu există prea multe elemente surprinzătoare în ceea ce privește tema sau designul acestui slot. În rolurile principale se află fructe precum cireșe, lămâi, prune, struguri, pepene verde și portocale. Pe lângă acestea, simbolurile speciale sunt marcate de un clopot, nocosul șeptar, semnul dolarului și o stea. Deși Burning Hot oferă un design simplu, slotul atrage prin multitudinea de culori strălucitoare.

Nu există muzică de fundal. Efectele sonore se rezumă la sunetul rolelor care se învârt și la elementele distinctive care se aud atunci când nimerim o combinație câștigătoare.

Întrebări frecvente

 • Pot juca gratuit?

  Poți să joci păcănele gratis la acele cazinouri online care oferă variante demo ale jocului.

 • Pot juca pe mobil?

  Majoritatea cazinourilor oferă versiuni ale jocurilor potrivite pentru toate tipurile de dispozitive, inclusiv telefoane și tablete. Alege cazinourile care oferă jucătorilor aplicații pentru telefonul mobil.

 • Ce RTP are slotul Burning Hot?

  Burning Hot are un RTP de 96%,45.

 • Ce este RNG?

  RNG (Random Number Generator) este un algoritm care generează rezultatele la jocurile de noroc. Acest RNG garantează că toate jocurile sunt corecte și că nu există niciun risc ca rezultatele să fie măsluite. Toate cazinourile online licențiate oferă doar jocuri care utilizează acest RNG.

 • Ce este RTP?

  RTP (Return To Player) este procentul cu care un joc de noroc plătește jucătorii. Exprimat în procente, RTP arată cât din suma investită de jucători se poate întoarce la ei sub forma câștigurilor în bani.

BACK TO TOP