Golden Sevens 5 0 4

Slotul cu fructe 77777 Golden Sevens este ideal pentru orice jucător care își dorește să câștige un jackpot progresiv reprezentând 10000x miza plasată. Vom analiza în mod obiectiv acest joc din categoria păcănelelor online, astfel încât să știi încă dinainte de a juca Golden Sevens care sunt simbolurile din joc, combinațiile câștigătoare și ce trebuie să faci pentru a câștiga. Joacă acest slot Novomatic/Green Tube gratis ori cu bani reali pe site-urile de cazinou cu licență!

Despre joc

Green Tube (companie a brandului global Novomatic) a lansat în 2013 Golden Sevens, un slot progresiv cu 20 linii de plată și 5 role, RTP de 95.10% și variație medie. Jackpotul de la acest joc similar cu păcănelele 777 (tematica este clasică, cu fructe) este 10000x miza.

Rețetă câștigătoare patentată, variantele de sloturi cu fructe sunt perfecte pentru orice jucător care vrea să se relaxeze la cazinou. Pentru cei care vor un plus de adrenalină la fiecare rundă câștigătoare, Golden Sevens oferă caracteristica Gamble – îți vei putea dubla câștigul dacă alegi corect.

Cum să joci Golden Sevens?

Fiind vorba despre un slot din categoria păcănele cu fructe, jocul este simplu de configurat. Jucătorul trebuie să selecteze numărul de linii (între 1 și 20) din butonul “Line”, în timp ce valoarea mizei se ajustează din butonul “Bet Line”. Miza pe linie este cuprinsă între 0,40 și 100 monede, totalul fiind afișat în dreptul căsuței “Bet”. În funcție de miza selectată, variază și valoarea jackpot-ului (afișată în caseta “Jackpot”).

Modurile de joc manual (se apasă butonul “Start”) și automatic (Autoplay) sunt alternativele oferite jucătorilor de Golden Sevens. Declanșarea a minim 2 simboluri identice (cireșe) sau 3 simboluri de același fel (pentru celelalte semne), pe role consecutive, începând de la stânga la dreapta echivalează cu o combinație câștigătoare.

Golden Sevens interfata

Simboluri, combinații și câștiguri la joc Golden Sevens

Jackpot-ul Golden Sevens reprezintă 10000x din miza jucată în jocul de baza. Valoarea acestuia este raportată la miza jucată, astfel încât jucătorul știe dinainte de a începe să joace cât ar putea câștiga. Simbolurile acestui joc de sloturi sunt cireșele (care oferă câștig la un minim de 2 simboluri), prune, struguri, lămâi, pepeni, portocale, mere, clopoței și șeptari (câștiguri la minim 3 simboluri de același fel). Pentru 5 simboluri identice, la miza cea mai mare, jucătorul va primi:

 • 5x prune + pere – 25.000 monede
 • 5x pepeni + lămâi + portocale – 40.000 monede
 • 5x cireșe + clopoței – 75.000 monede
 • 5 x 77777 – 50.0000 monede

Jackpot-ul are o valoare de 10.000.000 monede la plasarea mizei maxime (în cazinourile partenere Novomatic, jackpot-ul progresiv poate ajunge până la 40.000.000 monede).

Golden Sevens simboluri

Caracteristicile bonus

Runda Gamble (dublarea câștigurilor) constituie o modalitate de creștere a profitului. Nu este disponibilă în timpul folosirii opțiunii AutoPlay și nici în cazul în care este obținut un câștig foarte mare. Plata în cazul obținerii unui câștig în timpul acestei runde este de 100% din ceea ce se obține. Nu sunt disponibile alte caracteristici bonus (nu există multiplicatori, runde bonus ori rotiri gratuite).

Tematica jocului – design și sunete

Grafica, sunetele și animațiile slotului Golden Sevens se încadrează în tiparul specific al păcănelelor clasice – design simplu, sunete ce imită rotirea rolelor și fără animații spectaculoase.

Cu un RTP de 95.10% și o variație medie, Golden Sevens este un slot acceptabil, fiind pe placul jucătorilor pasionați de păcănelele retro. Este un joc care se adaptează pe stilul oricărui jucător – începător, experimentat, cu buget limitat sau high roller. Învață cum să joci Golden Sevens gratis ori pe bani reali și te vei relaxa complet!

FAQ

 • Pot juca Golden Sevens pe mobil?

  Da, acest slot GreenTube este compatibil cu cazinourile mobile (format HTML5/Flash sau JS).

 • De ce este diferit procentul de plată în runda Gamble față de RTP-ul slotului?

  Pentru că în runda de dublare a câștigurilor nu este implicat niciun avantaj al casei (astfel că procentajul la câștig este 100% față de 95, 10% cât este RTP-ul Golden Sevens).

 • Există simboluri Wild și Scatter în Golden Sevens?

  Nu, nu sunt disponibile simboluri speciale în acest joc de pacanele.

 • Este obligatoriu să joc runda Gamble?

  Nu, fiecare jucător poate să aleagă să joace sau nu această rundă. În plus, dacă este obținut un câștig mare sau este activată opțiunea AutoPlay, această caracteristică nu este disponibilă.

 • Golden Sevens este un slot progresiv?

  Da, la acest joc ca la aparate se poate câștiga până la 10,000x miza.

BACK TO TOP