Gonzo's Quest 5 0 4.5

Slotul care are ca tematică aventurile în lumi dispărute, Gonzo’s Quest îi facilitează jucătorului întâlnirea cu Gonzo, un conchistador spaniol, plecat în căutarea aurului pierdut al incașilor. Bazat pe fapte istorice, jocul de păcănele din 2011 al brandului Netent este o călătorie distractivă pentru jucătorii de sloturi.

Simbolurile personalizate, rotirile gratuite, RTP-ul de 95.97% și animațiile care îl au în prim plan pe Gonzo au transformat acest slot într-unul dintre cele mai jucate păcănele online încă de la lansare. Este perfect atât pentru jucătorii începători (mize cu valori mici și mod de joc facil), cât și pentru cei experimentați.

Modul de joc la Gonzo’s Quest

Înainte de a începe să joci, apasă butonul “i”. Acesta îți va permite să te familiarizezi cu simbolurile din joc și cu modul de funcționare al multiplicatorilor. Dacă vrei să joci instant, atunci nu-ți rămâne decât să te lași purtat de modul de joc inovativ: rolele nu sunt cele tradiționale, ci sunt de tip Avalanche (cad).

Selectarea mizei este simplă: butonul Level permite alegere a cinci niveluri de pariere (20, 40, 60, 80 și 100 de monede). Valoarea monedei este între 0.01 și 0.50; fiecare câștig consecutiv activează multiplicatorii (x1, x2, x3 și x5). Modul manual permite învârtirea rolelor rundă după rundă, iar varianta Autoplay oferă între 10 și 1000 de rotiri automate.

Acest joc se deosebește de alte păcănele gratis, prin mai multe caracteristici ale sale. De la simbolurile legate de cultura incașă și până la multiplicatorii din rotirile standard și cei din timpul rundelor gratuite, Gonzo’s Quest este un slot de top. Iar jocul pe bani reali îl face și mai atractiv, pentru că, deși are o volatilitate medie spre mare, frecvența câștigurilor este ca la un slot cu variație mică.

Gonzo's Quest interfata

Regulile jocului

Regulile din joc sunt disponibile prin apăsarea butonului “?”. Se plătește numai combinația cea mai valoroasă de pe linia pe care s-a pariat. Combinațiile se formează din partea stânga spre dreapta. Rundele automate (activate prin apăsarea butonului Autoplay) pot fi personalizate de jucător (setări pentru câștiguri, pierderi etc).

Gonzo’s Quest – simboluri, combinații la câștig și plăți

Rolele atipice (care cad, nu se rotesc că în cazul altor sloturi) sunt primul lucru care îi atrag jucătorului. Caracteristica Avalanche face parte din elementele inovative introduse de Netent la păcănelele sale. Următorul aspect este reprezentat de simboluri – niște stânci cioplite în diverse forme de zeități incașe – care plătesc 50, 75, 100, 200, 500, 1000 și 2500 de monede. Se diferențiază prin culoare.

Simbolul Wild iese în evidență grație semnului întrebării inscripționat pe el (substituie toate celelalte semne). Semnul auriu este simbolul Scatter și oferă 10 Free Fall (Runde Gratuite), care pot fi re-declanșate în timpul acestor rotiri. Multiplicatorii sunt prezenți atât în rundele normale din timpul jocului Gonzo’s Quest, cât și atunci când se desfășoară rotirile Free Fall. Sunt 20 de linii de plată, ceea ce face ca modul de formare a configurațiilor câștigătoare se varieze.

Numărul lor este de 1x, 2x, 3x și 5x în jocul obișnuit și 3x, 6x, 9x și 15x. Următoarele runde câștigătoare consecutive, după ce a fost atins nivelul de multiplicare 5x, vor fi multiplicate cu această ultima valoare. Se acordă câștiguri la minim 3 simboluri identice, iar miza aleasă nu influențează valoarea totală a câștigurilor ca la alte păcănele cu fructe, de exemplu.

Gonzo's Quest simboluri

Caracteristicile bonusurilor din joc

Gonzo’s Quest are 20 de linii plătitoare, 3 rânduri și 5 role, printre caracteristicile sale numărându-se Free Fall, multiplicatorii din timpul rotirilor (normale și gratuite) și rolele de tip Avalanche. Simbolurile Free Fall (Scatter) și Wild contribuie la creșterea câștigurilor din timpul jocului. Sunt 10 rotiri gratuite care pot fi accesate prima dată, dar numărul lor crește pe parcursul rundelor gratis.

Multiplicatorii progresivi 1x-5x și 3x-15Xx cresc valoarea profitului pe rundă. Jucătorii experimentați au remarcat că la Gonzo’s Quest nu contează dacă se pariază suma maximă. Nu influențează declanșarea rundelor Free Fall (noi am reușit să le obținem la o miză de 0.10 pe linie, 20 de monede pe toate liniile). Cert este că se poate câștiga la acest slot în ciuda volatilității medii spre mare.

Tematica jocului – design și sunete

Gonzo, personajul central al jocului, este excelent animat. Fundalul activ este un plus pentru joc, la fel ca sunetele care sunt atractive. Modul de manifestare a bucuriei de către Gonzo atunci când este obținut un câștig mare este fabulos. Joacă Gonzo’s Quest nu pentru că îți oferă posibilitatea de a câștiga, ci pentru că este un slot super distractiv.

Întrebări frecvente despre

 • Cum se declanșează rundele Free Fall?

  În momentul în care pe rolele 1, 2 și 3 se cumulează minim 3 simboluri Free Fall, jucătorul primește 10 rotiri gratuite.

 • Ce este Gonzo’s Quest Megaways?

  Este cel mai nou joc din serie, care îi oferă jucătorului 117, 649 de moduri de câștig și un jackpot de 20,000x miza.

 • Rundele gratuite pot fi re-declanșate?

  Da, acestea pot fi obținute fără să existe o limita. Prima dată se obțin 10 rotiri gratis, iar în timpul rundelor gratuite pot fi declanșate altele noi.

 • Cum funcționează multiplicatorii din acest slot?

  Orice câștig declanșat într-o rundă determină declanșarea primului multiplicator. Dacă și rotirea următoare (consecutivă) este câștigătoare, se aplică următorul multiplicator. Valoarea lor este de 1x, 2x, 3x și 5x (în rundele normale).

 • Există o rundă Bonus în slotul Gonzo’s Quest?

  Nu, nu există o astfel de rundă, ci numai Free Fall (rotiri gratuite).

BACK TO TOP