Lucky Lady's 5 0 4.7

Lansat în anul 2006, slotul Lucky Lady’s Charm continuă să reprezinte o provocare pentru toți amatorii de păcănele online. Slotul are 5 role și 9 linii de plată, un RTP de 95.13% și o volatilitate mare. Lucky Lady’s Charm ne provoacă la o incursiune în lumea păcănelelor online clasice, oferindu-ne posibilitate să descoperim combinații câștigătoare la fiecare pas.

Lucky Lady’s Charm este un slot marca Novomatic care, deși nu oferă un jackpot progresiv, pune la dispoziția jucătorilor simboluri speciale, posibilitatea de a obține multiplicatori profitabili, care pot aduce câștiguri de până la 9000 de monede pe toate cele 9 linii de plată.

Fă cunoștință cu frumoasa Lucky Lady și joacă acum păcănele online!

Cum se joacă Lucky Lady’s Charm

Modul de joc este destul simplu, la fel ca în cazul categoriei de păcănele cu fructe. În partea de jos a ecranului poți observa toate butoanele de bază. Ai la dispoziție butonul Paytable care îți va arăta care sunt premiile în monede, alături de combinațiile necesare.

Regulile jocului

Înainte de a începe jocul și de a încerca farmecele norocoase, este nevoie să cunoști toate detaliile despre acest slot. Lucky Lady’s Charm are 9 linii de plată din care poți să alegi. Următorul pas este să decizi valoarea pariului. Dimensiunea unui pariu poate fi între 0.01 – 450 de monede.

Conform regulilor jocului, pentru a fi câștigătoare, simbolurile trebuie să apară de la stânga la dreapta, pe role alăturate. Cu toate acestea, există o excepție de la această regulă – simbolul Scatter. Acesta nu trebuie să apară pe rolele adiacente pentru a declanșa un câștig, ci poate apărea oriunde pe ecran.

lucky lady's charm interfata

Lucky Lady’s Charm Deluxe - Simboluri și caracteristici speciale

Lucky Lady’s Charm ne introduce într-o atmosferă plăcută, cu elemente unice, care fac ca experiența de joc să fie una extrem de relaxantă. Slotul are în total 13 simboluri, inclusiv simbolurile speciale. În concordanță cu tematica jocului, simbolurile speciale includ: o monedă de aur, un trifoi norocos, o buburuză, un pandantiv și o potcoavă. Acestea sunt de fapt simbolurile care aduc cele mai mari plăți.

Lucky Lady reprezintă simbolul Wild și are puterea de a înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului. Frumoasa Lucky Lady promite să acorde combinații câștigătoare, la care va adăuga  multiplicatori pentru a spori câștigurile.

Simbolul Scatter este reprezentat de un glob de cristal roz și este cheia care oferă  acces la runda bonus, adică oferă 15 rotiri gratuite. Acestea pot fi declanșate de mai multe ori, iar câștigurile pot crește semnificativ prin intermediului unui multiplicator x3.

 

Profită de bonusurile acordate de Lucky Lady

Ca în mai toate jocurile de păcănele online, cel mai apreciat bonus este reprezentat de rotirile gratuite. În cazul slotului Lucky Lady’s Charm, norocosul Scatter oferă nu mai puțin de 15 rotiri gratis. Așadar, indiferent dacă joci păcănele gratis sau pe bani reali, trebuie să fii cu ochii în 4 după globul de cristal. Când simbolul Scatter aterizează pe rolele 3, 4 sau 5, înseamnă că toate plățile pentru combinațiile câștigătoare vor fi înmulțite cu trei. Toate aceste caracteristici fantastice sunt concepute pentru a le oferi jucătorilor o experiență excepțională.

Lucky Lady’s Charm Deluxe – Tema magică a globului de cristal

Lucky Lady’s Charm încorporează toate elemente clasice aducătoare de noroc. Culorile puternice pun în valoare simbolurile de pe role. Nu există o coloană sonoră care să completeze experiența de joc, însă putem auzi sunetul clasic al rolelor care se învârt, ceea ce ne duce cu gândul la mașinile tradiționale de păcănele.

Întrebări frecvente

 • Unde pot să joc păcănele online în siguranță?

  Poți să joci păcănele online în siguranță la cazinourile online care dețin o licență activă. Găsești toate informațiile despre licența unui cazino pe pagina principală a acestuia.

 • Pot să joc gratuit Lucky Lady’s Charm?

  Poți să joci Lucky Lady’s Charm sau alte sloturi online, inclusiv păcănele cu fructe, la orice cazino online care oferă o secțiune de păcănele gratis.

 • Pot juca pe telefonul mobil?

  Da, majoritatea cazinourilor oferă posibilitatea de a juca păcănele online direct pe telefonul mobil.

 • Jocurile de noroc online sunt legale în România?

  Da, jocurile de noroc online sunt legale în România. Instituția care reglementează industria de gambling este Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

 • Ce este un RTP?

  RTP este prescurtarea pentru Return To Player. Mai exact, RTP este procentul care se întoarce la jucători sub forma de câștiguri în bani. 

BACK TO TOP