Shining Crown 5 0 5

Ți-ai dorit vreodată să pui mâna pe bijuteriile coroanei regale? Ei bine, acum ai această șansă cu slotul Shining Crown furnizat de Euro Games Technology. Simplu de jucat dar captivant, Shining Crown este disponibil tuturor amatorilor de păcănele online.

Cu un RTP de 96.37%, Shining Crown este un slot cu fructe, îmbunătățit cu simboluri regale speciale. Cu 10 linii de plată, vei avea întotdeauna o șansă bună de câștig. În afară de simbolurile clasice de fructe și de șeptarul norocos, simbolul Wild este reprezentat de Coroană, iar cele două simboluri Scatter sunt reprezentate de un dolar și o stea purpurie.

Joacă acum Shining Crown, învârte rolele și profită de toate șansele de câștig!

Cum faci rolele să se învârtă?

Shining Crown este un joc extrem de simplu. De aici și frumusețea lui. Scopul tău este să nimerești combinațiile câștigătoare pe aceeași linie de plată. Dacă ești în căutare de păcănele gratis, acest slot este pentru tine! Interfața colorată, șansele de câștig și experiența plăcută de joc, fac ca acest slot să fie unul dintre cele mai apreciate jocuri de păcănele online.

Regulile slotului Shining Crown

Mai întâi de toate, va trebui să alegi suma pe care ești dispus să o pariezi, prin selectarea unuia dintre numerele afișate de-a lungul ecranului. Poți alege între 10, 20, 50, 100 și 200.

Asigură-te că alegi corect valoarea pariului încă de la început. De aici încolo, jocul este simplu: continui să rotești până când reușești să aliniezi simbolurile pe o linie câștigătoare. Poți utiliza tasta Space (spațiu) pentru a porni și a opri fiecare rotire sau poți alege modul Joc Automat/Auto Play. Joacă acum păcănele gratis și distrează-te cu Shining Crown!

shining crown imagine

Fructe delicioase și câștiguri regale cu Shining Crown

Simbolul Wild este reprezentat de Coroana Britanică. Când apare, acesta se multiplică și ocupă întreaga rolă. Mai mult, înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului.

Primul tip de Scatter este simbolul dolarului. Cinci dolari înmulțesc câștigul de 1.000x. Al doilea Scatter este o stea purpurie. Această stea aterizează doar pe rolele 1, 3 și 5 și mărește premiul de 200x.

Nu este de mirare că simbolurile câștigătoare izbucnesc în flăcări, deoarece acest joc de păcănele online oferă câștiguri foarte fierbinți. Chiar și fructele mai puțin profitabile, cum ar fi portocalele, lămâile, cireșele și prunele, plătesc până la 3.000 de monede. Nu există fructe mai norocoase decât pepenii și strugurii, deoarece aceștia plătesc până la 14.000 de monede. Cu toate acestea, există o plată de simbol care strălucește mai puternic decât toate celelalte: norocosul șeptar roșu, care poate plăti un premiu de 100.000 de monede.

shining crown simboluri

profiți de caracteristicile bonus

Credeai că surprizele se încheie aici? Shining Crown aduce un plus de adrenalină oferindu-ți șansa să ghicești culoarea cărților de joc. Când combinația câștigătoare este afișată pe role, butonul Gamble apare pe panoul de control.

Dacă apeși pe ea, fereastra Gamble va fi extinsă și va fi afișată o serie de cărți de joc. Tot ce trebuie să faci este să ghicești culoarea fiecărei cărți. E roșu sau negru? Dacă răspunsul tău este corect, o nouă carte îți oferă o nouă șansă de a-ți mări câștigurile la acest minunat joc de păcănele cu fructe.

Funcția bonus „Carduri Jackpot” este declanșată aleatoriu. Există 4 tipuri de jackpot în acest joc de păcănele online.

Shining Crown - design în stil regal

Amintind de stilul aparatelor retro, Shining Crown are un design clasic, foarte colorat și intuitiv. Ca în orice slot din categoria păcănele cu fructe, întâlnim pepeni, struguri, portocale, prune, dar și celebrele lămâi. Există, de asemenea, un simbol de coroană care aduce numai surprize. Încearcă-ți și tu norocoul la păcănele online!

  • Pot juca gratis?

    Da, poți juca Shining Crown gratis accesând categoria păcănele gratis.

  • Pot juca Shining Crown pe mobil?

    Da, poți juca slotul pe mobil în cazul în care cazinoul ales oferă o aplicație mobilă.

  • Ce este RTP?

    RTP este procentul de plată pe care un slot îl plătește jucătorilor. Cu cât acest procent RTP e mai mare, cu atât câștigurile sunt mai consistente.

BACK TO TOP