Sizzling Hot Deluxe 5 0 5

Sizzling Hot Deluxe este un joc păcănele cu fructe produs de Novamatic. Acesta este un joc clasic, lansat în 2010, cu 5 role și 5 linii de plată. El rămâne și la ora actuală unul dintre cele mai populare păcănele online datorită simplității sale. Sizzling Hot Deluxe are un RTP de 95.66% și o volatilitate medie.

Cum se joacă

Acest joc de păcănele online este destul de simplu de jucat datorită faptului că nu are multe funcții.

În partea de jos, Sizzling Hot Deluxe are mai multe butoane pe care le vei învăța destul de repede:

 • Meniu – îți permite să accesezi setările și pagina cu informații generale despre joc, cum ar fi premiile și liniile de plată.
 • Linii – indică numărul de linii active. Numărul lor nu poate fi modificat.
 • Miza totală – poți selecta miza pentru fiecare rundă. Miza minimă este de 0,05 lei iar cea maximă de 50 de lei.
 • Miză Max – când apeși pe buton, miza este mărită automat la valoarea maximă.
 • Auto – poți selecta ca aparatul să joace automat mai multe runde. Pentru a încheia jocul automat mai devreme trebuie să apeși din nou pe acest buton.
 • Start – pentru a începe o rundă de joc.
 • Gamble – în momentul în care ai câștigat o rundă, în partea de jos apare și butonul Gamble care îți permite să accesezi jocul special și să încerci să îți mărești premiul.
 • Încasare – după ce ai câștigat, butonul Start este înlocuit de butonul Încasare, care îți permite să retragi imediat câștigul.

Regulile jocului

Pentru a câștiga un premiu la Sizzling Hot Deluxe trebuie să nimerești 3 simboluri identice pe aceeași linie, începând cu prima rolă din stânga. Excepția o reprezintă cireșele, unde poți câștiga și doar cu 2 simboluri consecutive, și simbolurile Scatter, care pot fi pe orice rolă.

La finalul unei runde câștigătoare vei putea să folosești și funcția bonus Gamble pentru a încerca să îți mărești câștigurile.

sizzling hot deluxe interfata

Simboluri, linii de plată și premii

Sizzling Hot Deluxe are un număr fix de linii de plată: 5. Asemenea multor păcănele cu fructe, în acest joc simbolurile principale sunt reprezentate, în ordinea valorii premiilor, de cireșe, lămâi, prune, portocale, pepeni și struguri. La acestea se adaugă simbolul Scatter, o stea, și cifra „7”, care îți aduce premiul cel mare.

Cel mai mic premiu pe care îl poți câștiga la Sizzling Hot Deluxe este egal cu miza și îl primești în cazul în care, la finalul rundei, ai doar 2 cireșe consecutive pe aceeași linie. Premiul cel mare, de 1.000 de ori miza, este acordat dacă nimerești toți cei 5 șeptari pe aceeași linie.

sizzling hot deluxe premii

Funcții bonus

Acest joc de pacanele cu fructe are doar două funcții speciale: Scatter și Gamble. Prima dintre ele îți permite să câștigi de fiecare dată cât nimerești 3 simboluri Scatter, reprezentate de o stea, pe oricare dintre cele 5 role.

Funcția Gamble îți oferă șansa de a-ți mări câștigurile unei runde. Tot ce trebuie să faci este să intri într-un joc special de noroc și să ghicești culoarea următoarei cărți extrase: roșie sau neagră. Dacă ghicești corect câștigurile ți se vor dubla. Dacă alegi culoarea greșită, pierzi întreg premiul.

Design și efecte sonore

Spre deosebire de alte jocuri ca la aparate, Sizzling Hot Deluxe are o grafică retro, având în vedere că a fost lansat în anul 2010. Același lucru poate fi spus și despre efectele sonore. Acestea aduc aminte mai degrabă de jocurile fizice vechi, pe care le întâlneai în cazinourile stradale.

Întrebări frecvente

 • La ce cazinouri pot găsi Sizzling Hot Deluxe?

  Fiind un joc ca la aparate extrem de popular, acesta poate fi găsit la majoritatea cazinourilor online licențiate din România.

 • Pot juca gratis?

  Da. La fiecare cazino online poți juca păcănele gratis, inclusiv Sizzling Hot Deluxe. Atunci când intri în joc trebuie doar să selectezi opțiunea de a folosi bani virtuali.

 • Pot juca pe mobil?

  Da. Sizzling Hot Deluxe poate fi jucat și de pe telefonul mobil accesând direct site-ul cazinoului online preferat sau descărcând aplicația mobilă a acestuia.

 • Care este RTP-ul?

  Sizzling Hot Deluxe are un RTP de 95,66%.

 • Cum pot primi rotiri gratuite?

  La acest joc de pacanele online nu poți câștiga rotiri gratuite. Poți obține rotiri gratuite prin intermediul unei promoții derulate de cazinoul online la care joci.

BACK TO TOP