Vikings 5 0 4.2

Netent este un producător vizionar de păcănele online, iar Vikings, slotul lansat în 2018 nu face excepție. Pornești în aventură alături de vikingi cu 5 role și 243 de linii de plată ca să ajungi în următoarele rotiri (atunci când se declanșează rundele Raid Spins) să joci cu 7 role și 78.125 de moduri de câștig. Coloana sonoră de fundal, grafica de top, animațiile spectaculoase și câștigul de până la 200.000 poziționează Vikings printre cele mai populare jocuri tematice (inspirație istorică) lansate de Netent!

Despre joc

Varianta de joc Vikings este pe placul oricărui pasionat de sloturi. Simbolurile mari care acoperă o întreagă rolă, modul combo 5/7 role – 243/78,125 linii de plată, câștigul care poate ajunge până la 10.000x miza – iată câteva dintre elementele cu care îi atrage Netent pe fanii Vikings. Trei caracteristici importante transformă orice rotire într-un potențial câștig – Hotspot, Shield Wall și Raid Spins.

RTP-ul de 96.05% și volatilitatea mare favorizează jucătorii cu buget, dar și cei cu buget limitat își pot permite să joace acest slot gratis. Variația mare a acestui slot echivalează cu obținerea unor câștiguri mari destul de rar (nu atât de frecvente ca în cazul variantelor de păcănele cu fructe). Cu toate acestea, dacă îți plac jocurile ca la aparate ce îți pompează adrenalină instant, atunci Vikings este slotul pe care vrei să-l joci!

Cum să joci Vikings?

Jocul îți oferă posibilitatea selectării mizei (10 niveluri), începând de la 0,20 monede pe rotire și până la 100 de monede. Pariul se alege din butoanele “Coin Value” (0.01-0.50) și “Level” (1-10), iar valoarea mizei totale va fi afișată la “Bet”. Pentru a paria direct miza maximă există butonul “Max Bet”. Modul de joc este manual și automat (AutoPlay, 10-1000 de rotiri).

Vikings interfata

Simbolurile, combinațiile câștigătoare și plățile la joc Vikings

Netent a combinat în slotul Vikings simbolurile clasice (cărțile de joc, care au o valoare mică la câștiguri) cu cele individualizate (figurile eroilor din serial – Lagertha, Bjorn, Floki și Ragnar, logo-ul jocului V (de la Vikings) în și Raid Spins). Simbolurile cu eroii apar atât în format mare, cât și în format mic (numai figura). Se obțin câștiguri la minim 3 simboluri identice, combinațiile formându-se de la stânga la dreapta.

Cea mai bine recompensată combinație este cea formată din 27 simboluri Scatter – 200.000 e monede. Pentru 7 simboluri identice se obțin:

 • 70 monede – 7x litera V
 • 28 monede – 7x oricare simbol individualizat cu eroii Lagertha, Bjorn, Floki și Ragnar
 • 20 monede – 7x 10, J, Q, K sau A

Pentru a obține câștiguri valoroase este recomandat să se joace sesiuni de 100-200 de runde, cu mize medii ca valoare. Dat fiind faptul că variația la Vikings este mare, câștigurile importante se declanșează rar, iar mizele mici nu favorizează obținerea de profit.

Vikings simboluri

Caracteristicile bonus ale slotului

Trei caracteristici sunt definitorii pentru Vikings:

 • Hotspot – în momentul în care un simbol Stacked Viking apare pe rola 3, celelalte role din imediata apropiere se acoperă cu același simbol de pe rola 3.
 • Shield Wall – apare atât în jocul de bază, cât și în timpul rundelor Raid Spins și este reprezentată de un lanț de simboluri misterioase care oferă câștiguri.
 • Raid Spins – se declanșează la apariția pe rolele 3, 4 și 5 a minim trei simboluri Raid Spins, ceea ce transformă numărul de role (din 5 în 7) și linii de plată (din 243 în 78.125). Se acordă 7 runde Raid, care însă nu pot fi re-declanșate.

Toate aceste caracteristici reprezintă mai multe șanse de câștig pentru jucători, în special în timpul rundelor Raid Spins.

Tematica, design-ul și sunetele din joc

În cazul în care ești fan păcănele 777, atunci Vikings o să ti se pare mult prea complex. Rolele se învârt ceva mai greu (dar există opțiunea de Quick Spin), iar elementele grafice avansate, fundalul muzical și sunetele de top îți pot distrage atenția. Pentru fanii sloturile tematice și pasionați de serialul Vikings, acest slot Netent este perfect. Animațiile sunt spectaculoase, iar combinația dintre modul de joc și fundalul sonor creează atmosfera ideală pentru pasionații de Vikings.

Lansat în 2018, Vikings este o celebrare reușită a serialului popular la nivel global și un slot de top cu 5/7 role și 243/78.125 de moduri de câștig. Poți găsi acest joc printre păcănelele gratis sau îl poți juca pe bani reali pentru un câștig de 200.000 de monede. Orice ai alege, distracția va fi maximă atunci când joci Vikings!

FAQ

 • Când se transformă modul de joc din 5 role în 7 role?

  Imediat ce se activează rundele Raid Spins – în loc de 5 role se va juca cu 7 role și în loc de 243 de moduri de câștig vor fi 78,125 de modalități.

 • Câte runde Raid Spins se pot câștiga?

  Pot fi obținute maxim 7 rotiri Raid Spins în Vikings, care nu pot re-declanșate.

 • Care este valoarea maximă a câștigului în runda Hotspot?

  În cadrul acestei runde speciale, jucătorul poate câștigă de 243x miza pariata, atunci când sunt declanșate între 3 și 27 de simboluri Scatter.

 • Care este valoarea maximă a câștigurilor la Vikings?

  În jocul de bază se poate obține valoarea mizei de 607x, iar în timpul rundelor Raid Spins, aceasta poate ajunge până la 10,000x miza (la fiecare rotire).

 • Este avantajoasă volatilitatea oferită de joc Vikings?

  Variația acestui slot este mare, ceea ce înseamnă că avantajează jucătorii ce joacă pe mize mari. Câștigurile importante se declanșează rar în cazul unei astfel de volatilități, așa că este indicat ca valoarea mizelor să fie cât mai ridicată.

BACK TO TOP