EGT

Producătorul EGT are în portofoliu peste 170 de jocuri cu păcănele, iar pe site-ul nostru veți putea găsi cele mai populare jocuri pe care le oferă, cu cele mai bune rate de câștig. Toate celelalte jocuri produse de EGT sunt disponibile pe site-urile cazinourilor online pe care le recomandăm. Printre cele mai populare păcănele ale acestuia se regăsesc 40 Super Hot, Burning Hot, Shining Crown și Zodiac Wheel.

NetEnt

În lista de producătorului de păcănele online NetEnt se află 200 de jocuri cu rate de câștig atractive. Cele mai populare și avantajoase astfel de jocuri de la NetEnt pot fi găsite pe site-ul nostru, unde le puteți încerca imediat. În cazul în care doriți să încercați alte jocuri din portofoliul aceluiași producător, vă oferim o listă de recomandări cu cazinourile online unde le puteți găsi și juca. Printre numele populare numărându-se Gonzo’s Quest, Guns N’ Roses, Mega Fortune sau Narcos.

Novomatic

Novomatic pune la dispoziția jucătorilor peste 300 de jocuri cu păcănele online. Am ales să oferim pe site-ul nostru o selecție cu cele mai de succes jocuri de la Novomatic, pe care le puteți încerca instant. Dacă vreți să testați alte jocuri de la același producător, puteți accesa unul din cazinourile online recomandate de noi. În ultimele decenii, compania austriacă a lansat numeroase păcănele devenite celebre, precum Lucky Lady Charm, Sizzling Hot sau Book of Ra.

BACK TO TOP