EGT, sau Euro Games Technology, este o companie care activează în domeniul jocurilor de tip păcănele. Compania a fost fondată în anul 2002, în Bulgaria, și este considerată, la ora actuală, una dintre cele mai bune din domeniu.

Compania bulgară și-a început expansiunea mai întâi în Europa de Est, România fiind printre primele țări în care au ajuns jocurile marca EGT. În 2016, a înființat subsidiara EGT Interactive, al cărei scop a fost de a produce jocuri păcănele și nu numai pentru cazinourile online, care începuseră să devină din ce în ce mai populare în întreaga lume.
La ora actuală, compania este prezentă în peste 65 de țări, atât prin intermediul jocurilor de păcănele online, cât și a aparatelor din cazinourile stradale.

EGT are în portofoliu peste 200 de jocuri păcănele, unele dintre ele fiind considerate cele mai bune din lume. O dovedesc nu doar popularitatea jocurilor, ci și premiile obținute de-a lungul anilor.

Cele mai populare păcănele online EGT

Până în prezent, EGT a produs unele jocuri de păcănele online care au devenit populare în rândul jucătorilor de cazinouri online. În mare parte, acest succes se datorează simplității jocurilor, graficii și coloanei sonore, dar și a ratei de plată. Printre cele mai populare jocuri se regăsesc:

  • Burning Hot – este un joc de păcănele cu fructe cu 5 role și volatilitate scăzută.
  • 40 Super Hot – acest joc a ajuns celebru datorită numărului mare de linii de plată, 40, și a volatilității scăzute. Este probabil cel mai cunoscut joc de păcănele 777 al companiei.
  • Shining Crown – un joc de păcănele cu volatilitate medie și un RTP de 96,37%.
  • Zodiac Wheel – este un joc simplu, cu doar 5 linii de plată, volatilitate medie și funcție Gamble.
  • Amazons’ Battle – un joc cu o grafică excelentă ce oferă rotiri gratuite. Are 30 de linii de plată și 4 jackpot-uri progresive.

egt sloturi website

Disponibilitate mobil

Prin subsidiara EGT Interactive, compania bulgară a creat, din 2016, numeroase pacanele online ce pot fi jucate atât de pe calculator cât și de pe dispozitivele mobile. Printre acestea se regăsesc și popularele jocuri de păcănele cu fructe sau păcănele 777 care au făcut compania celebră.
Jocurile pot fi accesate cu ușurință de pe majoritatea telefoanelor mobile, cu excepția celor mai vechi care folosesc versiuni de Android sau iOS care nu sunt compatibile cu produsele EGT. Jocurile se încărca suficient de repede și sunt optimizate pentru orice dimensiune de ecran, astfel încât să ai aceeași experiență ca și pe calculator. Și pe telefon, la fel ca pe calculator, poți juca păcănele gratis, pentru a învăța toate „secretele” acestuia înainte de a paria cu proprii bani.

Premii obținute de EGT

De la înființare și până în prezent, EGT a fost nominalizat la mai multe premii ale industriei jocurilor de noroc. Iată care sunt câteva dintre premiile obținute în ultimii ani.

BEGE Awards 2019

  • „Cele mai inovative concepte de produs”
  • „Sponsor pe termen lung al evenimentelor precedente”
  • „Producătorul de conținut online al anului”

BEGE Awards 2019

„Star în ascensiune în domeniul cazinourilor online 2019”

Pe lângă acestea, EGT a obținut și numeroase nominalizări la Global Gaming Awards Las Vegas, considerate a fi cele mai importante premii din industrie.

Securitatea și corectitudinea plăților

Pentru a se asigura că datele bancare ale tuturor clienților sunt în permanență în siguranță, EGT folosește o soluție de criptare de tip SSL pe 128 de biți. Totodată, jocurile produse de către compania bulgară sunt audiate de către GLI și SIQ, laboratoare independente de testare care monitorizează siguranța și corectitudinea plăților.

BACK TO TOP