NetEnt este unul dintre principalii operatori din domeniul jocurilor de păcănele online. Compania a fost fondată în 1996 în Suedia, fiind, la acea vreme, unul dintre pionierii jocurilor online.

NetEnt s-a extins prima oară în Malta, în 2005, și a ajuns la ora actuală să colaboreze cu peste 200 de clienți din întreaga lume. Pe piața din România, NetEnt a intrat în 2016. Jocurile companiei pot fi jucate la cele mai importante cazinouri online licențiate de la noi.

În 2011, NetEnt a lansat primul joc dedicat dispozitivelor mobile, iar la ora actuală are în portofoliu peste 200 de jocuri.
Compania suedeză, care din 2009 este și listată la bursa din Stockholm, a reușit să devină unul dintre principalii furnizori de pe piață datorită faptului că a creat întotdeauna jocuri interactive, cu o grafică excelentă și cu RTP (procent teoretic de plată) ridicat.

De asemenea, de-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, NetEnt a încheiat parteneriate cu alte branduri puternice, Cum ar fi Warned Bros sau Universal, pentru a crea diverse jocuri păcănele inspirate din filme celebre.

Cele mai populare păcănele NetEnt

În portofoliul se regăsesc deja mai multe jocuri de păcănele online care au fost apreciate de clienții multor cazinouri. Popularitatea unora dintre ele se datorează și faptului că au fost inspirate din filme celebre. Printre cele mai populare jocuri NetEnt se regăsesc:

  • Gonzo’s Quest – este probabil cel mai cunoscut joc al companiei suedeze. Este foarte ușor de jucat, 20 de linii de plată, mai multe funcții bonus și grafică 3D.
  • Guns N’ Roses – NetEnt a lansat până în prezent mai multe sloturi despre trupe rock.Acest joc are o coloană sonoră excelentă, mai multe funcții bonus dar și un RTP ridicat, 96,98%.
  • Mega Fortune – este un joc păcănele celebru cu 25 de linii de plată, 3 jackpot-uri progresive și un RTP de 96%.
  • Narcos – este un joc inspirat de celebrul serial Netflix. Acesta are o grafică excelentă, RTP de 96,23%, funcții bonus multiple și 243 de moduri de a câștiga.

În portofoliul NetEnt se regăsesc și păcănele cu fructe și păcănele 777, însă acestea nu sunt la fel de populare ca cele create de alți producători.

Disponibilitate mobil

NetEnt produce păcănele online pentru mobil din anul 2011. La ora actuală, marea majoritate a jocurilor companiei suedeze pot fi jucate foarte ușor de pe majoritatea telefoanelor mobile, cu excepția dispozitivelor vechi care nu pot rula cele mai noi sisteme de operare Android sau iOS.

Jocurile se încarcă destul de repede, condiția fiind o bună conexiune la internet. Păcănelele sunt perfect optimizate pentru orice toate ecranele, indiferent de dimensiune, pentru a-ți oferi aceeași experiență ca și atunci când joci de pe un PC.

De pe telefonul mobil poți juca inclusiv păcănele gratis, pentru a te putea familiariza cu jocurile noi apărute sau pe care nu le-ai mai încercat până acum.

Premii

NetEnt se numără printre cei mai de succes producători de jocuri păcănele, dovadă în acest sens fiind și numeroasele premii câștigate. Între 2010 și 2020, producătorul suedez a fost recompensat cu nu mai puțin de 35 de premii. Printre cele mai recente se numără:

EGR Italy 2020

Furnizorul de jocuri online al anului

EGR B2B Awards 2019

Furnizorul de păcănele al anului

EGR North America Awards 2019

Cea mai bună platformă din America de Nord a anului

International Gaming Awards 2019

Produsul mobil al anului

Global Gaming Awards London 2019

Produsul de cazino al anului pentru jocul Jumanji

Securitatea și corectitudinea plăților

Toate produsele NetEnt sunt testate și certificate, atât din punct de vedere al securității cât și al corectitudinii plăților, de către laboratoare independente de testare precum eCOGRA, Gaming Laboratories International, iTech Labs și Technical Services Bureau. Astfel, toți clienții pot fi siguri că sunt datele lor sunt în perfectă siguranță atunci când joacă păcănelele NetEnt.

BACK TO TOP