Novomatic este una dintre cele mai vechi companii din domeniul jocurilor de noroc. Aceasta a fost fondată în Austria în anul 1980 iar la început producea jocuri păcănele mecanice.

Compania a început expansiunea după doar un an, inițial în Europa Centrală iar cu timpul a ajuns să fie prezentă cu produsele sale, atât digitale cât și fizice, în 75 de țări. În România, Novomatic a intrat pe piață în anul 2005 iar din 2017 operează și propriul cazino online.

Compania început să dezvolte jocuri video abia în 1997, axându-se în special pe păcănele online. În portofoliul lor se mai regăsesc și alte tipuri de jocuri și platforme de cazino.

La ora actuală, Novomatic are peste 300 de jocuri păcănele în portofoliu. Printre cele mai cunoscute se numără Book of Ra, Lucky Lady Charm și Sizzling Hot, care au fost lansate în 2003 și care sunt în continuare apreciate de un număr mare de jucători din întreaga lume.

Cele mai populare sloturi online Novomatic

De la începutul anilor 2000 și până în prezent, Novomatic a lansat peste 300 de jocuri păcănele, unele dintre ele devenind deja clasice. Iată câteva dintre cele mai populare păcănele ale companiei:

  • Lucky Lady Charm – este unul dintre cele mai vechi și cunoscute jocuri păcănele ale companiei. Acesta este un joc cu 10 linii și un RTP de 95,15%.
  • Book of Ra – un alt joc de păcănele online de succes al Novomatic. Acesta este un joc deja clasic cu 10 linii, un RTP de 95,26% și multiple funcții bonus. La Book of Ra poți câștiga de până la 25.000 miza unei runde.
  • Sizzling Hot – unul dintre cele mai cunoscute jocuri de păcănele cu fructe și păcănele 777. Este un joc cu un aspect retro, cu 5 linii de plată și un RTP de 95,60%.
  • Dolphin’s Pearl Deluxe – este varianta Deluxe primul joc online lansat de Novomatic. Acesta are unul dintre cele mai mari RTP-uri, de 96,20%, și oferă un premiu de 90.000 miza unei runde.

Disponibilitate mobil

Marea majoritate a păcănelelor Novomatic sunt optimizate pentru a putea fi jucate direct de pe telefonul mobil. Practic, vei avea parte de aceeași experiență ca și atunci când te afli în fața ecranului calculatorului.

Viteza de încărcare a jocurilor este destul de mare, atâta timp cât ai o conexiune bună la internet. Jocurile rulează fără probleme, atâta timp cât telefonul folosește cea mai nouă versiune a sistemului de operare, fie că este vorba de Android sau iOS.

De pe telefonul mobil poți juca inclusiv păcănele gratis la cazinourile tale preferate.

Premii

Fiind una dintre cele mai mari companii din domeniu, Novomatic a obținut, de-a lungul celor peste 40 de ani de activitate, mai multe premii atât ca producător de jocuri cât și ca angajator. Acestea sunt o parte dintre premiile obținute de compania austriacă pentru produsele sale:

Global Gaming Award 2020

Furnizorul de servicii de cazino al anului

 

Global Gaming Award 2019

Furnizorul de servicii de cazino al anului

 

Global Gaming Award 2018

Furnizorul de servicii de cazino al anului

Securitatea și corectitudinea plăților

Novomatic este un producător care pune mare preț pe securitatea datelor clienților, dar și pe corectitudinea plăților. Compania este certificată de către laboratorul independent de testare eCOGRA. De asemenea, Novomatic deține licențe în toate statele în care operează.

BACK TO TOP